Els continguts i elements gràfics del llos web www.thetalentroom.net són propietat i estàn gestionats per Raquel Blanco Montes, responsable legal de THE TALENT ROOM amb direcció a:

THE TALENT ROOM

Muralla del Carme, 22-24. 2º 6º.
08241 Manresa

Telèfon 936 26 36 60
Skype raquel.thetalentroom
Email info@thetalentroom.net

La totalitat d’aquesta pàgina web és propietat de THE TALENT ROOM i no pot ser objecte d’explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació, o qualsevol altre manera de difusió no autoritzada expressament.

L’accés a aquest web no atorga als usuaris drets ni cap titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual o industrial dels seus continguts.

D’acord amb la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD 15/99), les dades recollides a partir de correu electrònic o formularis del lloc web entraran a formar part del fitxer automatitzat propietat única de THE TALENT ROOM que té com a única finalitat la gestió administrativa, comercial i publicitària de l’empresa. Recordi que pot exercir quan ho desitgi el seu dret d’accés i cancel·lació mitjançant un correu electrònic a info@thetalentroom.net.